Останнє оновлення: 1 січня 2021 року

ТОВ «ЦЕНТРАЛ ПЛЕЙНС ГРУП УКРАЇНА» (“ми”, “ми” або “наш”) використовує файли cookie на сайті https://cpgu.com.ua/ (надалі «Сервіс»). Користуючись Сервісом, ви даєте згоду на використання файлів cookie та обробку ваших персональних даних, які ви надіслали компанії.

Наша Політика щодо файлів cookie пояснює, що таке файли cookie, як ми використовуємо файли cookie, як треті сторони, з якими ми можемо співпрацювати, можуть використовувати файли cookie на Сервісі, та як здійснити ваш вибір щодо використання файлів cookie та додаткову інформацію про файли cookie.

Що таке Cookie

Файли cookie – це невеликі блоки тексту, надіслані вашому веб-браузеру веб-сайтом, який ви відвідуєте. Файл cookie зберігається у вашому веб-браузері і дозволяють Сервісу або сторонній стороні розпізнати вас та спростити ваше наступне відвідування та зробити надання послуги для вас більш корисною.

Файли cookie можуть бути “постійними” або “сесійними”.

Як ми використовуємо файли cookie?

Коли ви користуєтесь Сервісом та отримуєте до нього доступ, ми можемо розмістити кілька файлів cookie у вашому веб-браузері.
Ми використовуємо файли cookie для таких цілей: щоб увімкнути певні функції Послуги, забезпечити аналітику, зберегти ваші уподобання, забезпечити доставку реклами, включаючи поведінкову рекламу.
Ми використовуємо як сеансові, так і постійні файли cookie на Сервісі, а також використовуємо різні типи файлів cookie для роботи сайту.

Сторонні файли cookie

На додаток до власних файлів cookie, ми також можемо використовувати різні сторонні файли cookie, щоб повідомляти статистику використання Служби, розміщувати рекламу на сайті, тощо.

Яким буде ваше рішення щодо файлів cookie?

Якщо ви хочете видалити файли cookie або доручити своєму веб-браузеру видалити чи відмовитись від використання файлів cookie, відвідайте сторінку допомоги вашого веб-браузера.
Однак зауважте, що якщо ви видалите файли cookie або відмовитесь прийняти їх, можливо, ви не зможете користуватися всіма функціями, які ми пропонуємо, можливо, ви не зможете зберігати свої налаштування, і деякі наші сторінки можуть відображатися неправильно.

Де ви можете знайти більше інформації про файли cookie?

Ви можете дізнатись більше про файли cookie на спеціалізованих веб-сайтах, наприклад http://www.allaboutcookies.org/

Обробка персональних даних

Обробка та зберігання наданих персональних даних здійснюється нами для забезпечення функціонування Сервісу та зворотного зв’язку з користувачами. Надані персональні дані обробляються і зберігаються в базі даних сайту https://cpgu.com.ua/.

Персональні дані, що збираються Сервісом

Сервісом збираються наступні персональні дані:

  • – ім’я користувача;
  • – телефонний номер користувача;
  • – адреса електронної пошти користувача.

Мета використання персональних даних

Ваші персональні дані використовуються з метою забезпечення надання Інтернет-сервісів сайту, обміну інформацією/новинами, комунікації з користувачами відповідно до і для виконання законодавства України, зокрема але не винятково Закону “Про захист персональних даних”, а також Статуту нормативно-правових та інших локальних актів, що регулюють нашу діяльність.

Термін зберігання персональних даних

Персональні дані зберігаються на термін не більше, ніж це необхідно відповідно до мети їх обробки.
Після того, як суб’єкт персональних даних перестав бути Користувачем Сайту шляхом видалення свого аккаунта на Сайті, його персональні дані також автоматично видаляються.

Політика конфіденційності сервісу Google Analitics яка забезпечує аналіз статистики відвідувачів викладена на сторінці https://www.google.com/analytics/terms/